PASTE FERICIT !

Va doresc ca in anul 2011 sa descoperiti si tainele bucatariei si faptul ca exista o metoda de relaxare pe cat de creatoare pe atat de gustoasa: gatitul !



Cauta pe blog retete... AICI !

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

marți, 12 ianuarie 2010

PROPUNERE DE CUPRINS

December 10, 2009
CARTE DE BUCATE PENTRU TINERI
69 RETETE

CUPRINS:
SUPE/CIORBE
  1. SUPA CREMA DE LEGUME
  2. SUPA CU GALUSTE
  3. CIORBA DE PUI
  4. CIORBA DE POTROACE
  5. CIORBA DE VACUTA
  6. CIORBA DE PERISOARE
  7. CIORBA DE BURTA
  8. CIORBA DE FASOLE USCATA
  9. CIORBA DE MIEL
  10. BORS DE PESTE
  11. CHIFTELUTE
  12. PIFTIE DE PUI
  13. PIFTIE DE CURAN
  14. PIFTIE DE PORC
  15. DROB DE MIEL
  16. PUI IN ALUAT FRAGED
  17. PUI INTREG LA CUPTOR
  18. CURCAN LA CUPTOR
  19. FICATEI DE PUI LA CUPTOR
  20. FRIPTURA DE PORC LA CUPTOR
  21. FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR
  22. POMANA PORCULUI
  23. SNITEL DE PUI/PORC/VITA
  24. PIZZA
  25. SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE
  26. SARAMURA DE PESTE
  27. PESTE IN CRUSTA DE SARE
  28. PASTRAV cu SOS MEUNIERE
  29. PASTE CU TON
  30. PASTE CU SOS BOLOGNEZ
  31. PASTE QUATRO FROMAGGI
  32. OMLETA PUFOASA CU SPANAC
  33. MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR
  34. BIFTEC TARTAR
  35. CARTOFI TARANESTI
  36. CARTOFI CU BRANZA SI SMANTANA LA CUPTOR
  37. FASOLE BATUTA
  38. PILAF SARBESC
  39. PILAF CU CIUPERCI
  40. TOCANITA DE CARTOFI
  41. MANCARE DE FASOLE USCATA
  42. MANCARE DE PRAZ CU MASLINE
  43. CIULAMA DE CIUPERCI
  44. MANCARE DE FASOLE PASTAI
  45. MANCARE DE MAZARE
  46. TOCHITURA
  47. TIGAIE PICANTA
  48. SARMALUTE IN FOI DE VARZA MURATA
  49. STUFAT DE MIEL
  50. SALATA ORIENTALA
  51. SALATA DE BOEUF
  52. SALATA DE CRUDITATI
  53. SALATA DE FASOLE VERDE
  54. SALATA CU TON
  55. SALATA ASORTATA
  56. SALATA DE ANDIVE CU PUI
  57. ZACUSCA DE VINETE CU LEGUME
  58. NEGRESA CU CREMA DE BRANZA
  59. CLATITE
  60. GAUFRETTE
  61. SOUFFLE DE CIOCOLATA
  62. RULOURI CU SCORTISOARA SI ZAHAR BRUN
  63. BRIOSE CU STAFIDE
  64. BRIOSE CU DOVLEAC
  65. BRIOSA URIASA
  66. TIRAMISU
  67. GEM GUTUI
  68. INGHETATA DE FRUCTE

Un comentariu: