PASTE FERICIT !

Va doresc ca in anul 2011 sa descoperiti si tainele bucatariei si faptul ca exista o metoda de relaxare pe cat de creatoare pe atat de gustoasa: gatitul !



Cauta pe blog retete... AICI !

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

vineri, 19 noiembrie 2010

57.SALATA ANDIVE CU PUI



-3 andive,
-500 g. carne pui fiarta (eu pun de regula piept de pui...e mai light),
-zeama de la o jumatate de lamaie,
-3 linguri maioneza (vezi reteta mea),
-3 linguri smantana, preferabil cu 12% grasime,
-sare si piper dupa gust
Spalam andivele foaie cu foaie si apoi le taiem in bucati de 2-3 cm.
Carnea fiarta o vom taia tot cubulete potrivit de mici.
Intr-un bol vom face un sos pentru salata din smantana, maioneza si zeama de lamaie, amestecand pana la omogenizarea completa a tuturor ingredientelor si adaugam si sare si piper dupa gust...nu foarte mult.
Turnam intr-un bol mare frunzele de andive si carnea si turnam sosul. Amestecam cu o lingura si cu o furculita cu grija pana se incorporeaza tot sosul.
Asta e tot!
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu