
-1,5 kg. praz,
-1 ceapa mare
-15 masline negre si/sau verzi sarate,
-1 cana orez,
-2 linguri bulion,
-2 lingurite tarhon,
-1/2 legatura marar,
-un varf de cutit piper,
-3-4 linguri ulei,
-aprox. 1 lingurita sare
Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei iar apoi adaugam si prazul spalat si taiat rondele nu foarte subtiri. Dupa 3-4 minute se adauga o cana de orez spalat si 4 cani de apa calduta. Se acopera cu un capac si se lasa pe foc 15 minute. Dupa 15 minute desfacem in putina apa 2 linguri de bulion si adaugam in mancare. Adaugam apoi si maslinele, tarhonul si piperul. Dupa cateva clocote gustam si abia acum adaugam sare dupa gust si mararul verde tocat.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu