PASTE FERICIT !

Va doresc ca in anul 2011 sa descoperiti si tainele bucatariei si faptul ca exista o metoda de relaxare pe cat de creatoare pe atat de gustoasa: gatitul !



Cauta pe blog retete... AICI !

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

PREPARATE PENTRU PASTELE 2011

sâmbătă, 28 august 2010

63. RULOURI CU SCORTISOARA SI ZAHAR BRUN


Daca ati avut o bucata de aluat fraged si v-au ramas niste bucatele dupa ce ati umplut aluatul cu ceva, vezi reteta mea cu pui in aluat fraged, puteti folosi aluatul pentru a face niste mici rulouri delicioase si foarte usor de preparat.
-o bucata de aluat fraged,
-zahar brun,
-scortisoara,
-unt.
Aluatul fraged se unge cu unt si se presara intr-o cantitate generoasa deasupra zahar brun si scortisoara.
Se ruleaza si apoi se taie bucatele cam de 2 degete.
Se dau cam 15 minute la frigider apoi se pun in tava mare de la cuptor pe hartie de copt in cuptorul preancalzit la 180 de grade pentru 30-40 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu